Dunia Nakal Syafiq a.k.a Danny

Dunia Nakal Syafiq a.k.a Danny

Wednesday, October 6, 2010

95%!!!!! weehooo!!!

Perhatian kepada pembaca2 semua...di umumkan bahawa test ECO101 yg baru sahaja aku amek td dapat 95%!!!!pergh...berbaloi2 aku xtdo semalam...hahahah...sangat seronok..td pon jawab rilek je...seolah2 macam jawab kertas ADD MATH jerk..wakaka..(blagak gile aku..add math kate senang ye dak??)so aku berase amat puas..puas yang xterhingga...mengantuk pon da xrase...


(hahaha...lukih sendiri kat paint)

Tapi dalam kegembiraan pasti ade yang berduka..hurmm...UiTM ni die sediakan subsidi makan untuk semua student die..sepatotnya masok sama ada hujung bulan atau awal bulan..tapi elaun makan bulan 10 ni lambat pulak masuknye...aku dengan duit xde..ari2 mengemis kat member(ayat mcm sial..mengemis)..haaa..amacam..sedey kan...makan xmenentu...sian aku..boley plak UiTM x masukkan lagi duit tu...geram..stres..marah...amuk...sume la ade..tapi lantok ler...kawan2 aku xbekire ngan aku...so aku cukup bersyukur ade kawan2 macam dowang...hhuhuhu...


(mcm ni la lebey kurang susahnye aku skang)

Ok laa wey...malaih dah nak menaip..letey tangan aku..huhu..sampai bertemu lagi diwaktu dan hari yang lain2..saya sudahi blog saya dengan serangkap pantun~

"Pergi ke kedai membeli strawberi,
Strawberi warna makin pudar,
Kalau kowang da bace post ni,
Apa lagi!! Komen da!!" 
Selamat menunaikan solat!! assalamualaikum!!

3 comments:

  1. keco..kalo stakat niru time exam tu xyah keco la bro.. =p

    ReplyDelete
  2. niru hotaks anda..aku xtdo kowt..

    ReplyDelete
  3. steady la sapik....style2..high 5..low 5...

    ReplyDelete